Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiatru ciepły szal

na dworze artystyczny
bałagan
wiatr miota kolorowymi liśćmi
droczą się z nim
szeleszczą
obrazy malują na trawniku
na chodnikach
do kawy wpadają

klony stroją się jak na bal
przeglądają w lustrze nieba
mienią się w światłach dnia i nocy

brzozy rozbierają się z liści
odkrywają linie nóg i ramion
zaklęcia liśćmi szepczą

zazdroszczę im...

7.10.2022, 16.10

https://www.youtube.com/watch?v=XejdcHDxNlc

33 958 wyświetleń
284 teksty
28 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!