Menu
Gildia Pióra na Patronite

O Niej

myślisz, nie ma Jej
dotykasz przecież
obcego istnienia

to przez noc
co piętnem jawi sie
na nieba
firmamencie starym

tak to ja
na zakręcie.

4467 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
  • marka

    17 September 2010, 21:10

    przyjemna i sugestywna miniaturka.
    Pozdrawiam.