Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśli

Myśli skaczą w mojej głowie
Nie wiem, która mi coś powie
Jedna szepcze mi on kocha
Na to druga się znów focha

Myśli tańczą zamiatają
W mózgu zamęt straszny dają
Trzecia woła on szaleje
Na to czwarta się znów śmieje

Myśli szumią i figlują
Głowę moją okupują
Nie wiem co mam robić sama
Jestem strasznie skołowana…

Thebestkasiaa 21.02.2016

5658 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Krisso

    23 February 2016, 20:02

    Ale się zaplątały w sidła ;))))) Super Kasiu :)))

  • Thebestkasiaa

    22 February 2016, 21:24

    Cieszę się Cris, że wywołałam uśmiech na Twojej twarzy :)
    Pozdrawiam wieczorową porą

  • Cris

    22 February 2016, 14:06

    Czytam któryś raz i za każdym uśmiech szeroki mam :))
    Pozdrawiam Kasiu :)
    Cris