Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Cudownie "

Myśli krążą wokół Ciebie
Nie sposób je zliczyć
Być może - nie wiem jak

Przyleciał do mnie ptak
Symbol pokoju kolorowy
Cudownie purpurowy

Skrzydła anielskie miał
Biały krawat jak obłok
Srebrnych oczu blask

Tyle siły w sobie miał
Zostawił w sercu ślad
Wiarę - Nadzieję - Miłość

Na następnych tysiąc lat
Cudownych chwil...
Tych danych Nam.

15.05.2021
15:00

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!