Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myślę o tobie

Myślę o tobie
w śnie
Myślę o tobie
nocą i dniem
Myśle o tobie
przy śniadaniu
przy obiedzie
przy kolacji
Myślę o tobie
każdego poranka
każdego południa
każdego wieczoru
Myśle o tobie
w pociągu
w metrze
w samolocie i
w tramwaju
Myślę o tobie
nawet gdy jestem
na samym dnie
Myśle o tobie
wciąż i ciągle
Myśle o tobie
w każdej chwili
Myśle o tobie
właśnie teraz i tu

12 771 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!