Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myślami niesiona zwiedzam świat;
Tak zawiły ale piękny.
Jedyny moment, kiedy wiem, że nie jesteś przy mnie.
To naturalne;
Nie nadąży wtedy nikt.

Twe ciepłe ramiona;
Pachnące obietnicą spełnienia;
Przywołują z każdego zakątka.
I nie istotne, czy wrócę uspokojona;
Bo wiem, że po chwili poczuję bicie Twojego serca.

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • marka

    22 October 2011, 17:18

    Podoba się, piękny jest.