Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

myślałam
że można
rozbudzić serce
jednym szelestem rzęs

myślałam
że można
wzniecić pożar
zaledwie iskierką
spod opuszka palca

myślałam
że można
parabolą ust
rozczerwienić
rozchylić
wzniesienia warg

myślałam
że można
liniami papilarnymi
wyznaczyć
komuś drogę

myślenie
jak widać
nie jest moją
dobrą stroną

4848 wyświetleń
120 tekstów
43 obserwujących
  • Sheldonia

    3 September 2012, 22:12

    Tradycyjnie dziękuję:) za miłe słowa i za to, ze zostawiacie jakiś ślad po sobie:) Pozdrawiam.

  • słoneczniki

    3 September 2012, 19:32

    A może jednak... sęk by trafić na odpowiednią glebę a plony obrodzą