Menu
Gildia Pióra na Patronite

wciąż i wciąż...

myśl o mnie
nie ustawaj nigdy
ja wierna Tobie
w smutku i radości

myśl o mnie
nawet w złości
będę przy Tobie
by uśmiech gościł

na samą myśl
właśnie w zgodzie
nie przestawaj nigdy
bo masz tylko mnie

myśl o mnie
nie zapomnij
bo taka miłość
że się o niej myśli...

wciąż i wciąż

93 741 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!