Menu
Gildia Pióra na Patronite

Etc.

Muzyki szał
Głośny śmiech
Schłodzona dłoń
I rzadsza krew

Kolejny na raz
Tu znów na dwa
Zgubione ja
Zabawa trwa

Dłoń chwyta dłoń
Błądzący wzrok
Stłumiony głos
Przerwany krok

Melodi brak
W środku się tli
Głos ma me ja
Niedobrze mi

13 131 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
  • sprajtka

    10 October 2020, 07:01

    A gdzie do tego muzyka,?
    Każdy ma swoją jak sądzę. Mimo, że bez nut, to wpada w ucho... nucę sobie pod nosem:)