Menu
Gildia Pióra na Patronite

zaczarowany maleńki znak

muśnij wzrokiem
w pamięć
odsłoń

ten jeden znak

przyszłość
delektuj
zakręt w prostą

miłość wielka
tylko kropelka a cuda czyni
pod skrzydła anioła

już na zawsze twój
twoja

''czar par''

K.A.Sz. 04.03.2016r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    8 March 2016, 13:19

    Dziękuję za zeszyty i fiszki czytającym mnie :)