Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagubienie

Musimy coś zrobić
Musimy żyć
Musimy walczyć
Musimy się nie poddawać
Musimy chcieć

Lecz co z tym, co chcemy,a nie musimy?

25 652 wyświetlenia
179 tekstów
2 obserwujących
  • .Rodia

    18 February 2015, 18:43

    sen