Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mrok

Mrok...
To wypełnia moją duszę
Ciemność...
To strach przed uczuciem
Miłość...
To pustka w mym sercu
Azyl...
To schronienie w tym miejscu
Na dnie mojego bycia
I chęcią skończeniem tego cholernego
Życia...

13 301 wyświetleń
92 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!