Menu
Gildia Pióra na Patronite

oblicza miłości

można kochać
mocno bezgranicznie
gdzie nie sięga
liberalizm
można kochać
dramatycznie
w zamian własne
życie oddając
gdzie rozpusta
traci swoją moc
tak uczy życie
że nie można
igrać z miłością
bez granic
ten kto igra
kończy źle
można kochać
bardzo skrycie
wyznanie miłości
nie ma spokoju
słowa na dnie
serca ciążą
jak głaz

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!