Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 18 September 2020

***

można chodzić po ziemi
- nieba nie oglądać
można tkwić tylko w niebie
- po ziemi nie stąpać

a my jak ptaki
między ziemią a niebem
skrzydłami dotykamy życia
i siebie

39 590 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    17 September 2020, 10:59

    maba, dziękuję za wyróżnienie❤ Jestem tym faktem nieco speszona, ale miło😉🙂

  • Maryla S.

    17 September 2020, 10:57

    maba i Anna S. - dziękuję z całego serca❤ Wasze słowa - opinie, utwierdzają mnie w kierunku poezji, który wybrałam.
    Pozdrawiam serdecznie 👋❤

  • Anna S.

    17 September 2020, 10:15

    Piękne ❗