Menu
Gildia Pióra na Patronite

możesz...?

Możesz?
Przecież wiem że tak…
Otwórz drzwi..śmiało..
Zostawiając za nimi nieśmiałość..
Stojąc na progu podnieś wzrok..
Lekki uśmiech spływa po twych ustach..
Przygryzłaś wargi jakbyś poczuła dreszcz..
Oddechem wieczornym spowodowany..
Ubrana w blask księżyca i kawałek satyny..
Włosy przykryły kawałek Twej delikatnej twarzy..
Zalotnie,kobieco przyspieszyłaś mój oddech..
Opętany Twymi pocałunkami..
Sercu Twemu oddany.

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!