Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może zachmurzyć się słońce na wieczność
Może wyschnąć nagle morze
Może pęknąć oś ziemi
jak kruchy kryształ

Wszystko może się zdarzyć!
Może śmierć pokryć mnie
swoją żałobną krępą,
ale nigdy we mnie nie zdoła zgasnąć
płomień Twojej miłości.

607 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!