Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piosenka złamanego serca

Może to naiwne, może i też dziwne,
ale wciąż wspominam Twoje dumne oczy piwne.
Nie mogę przestać myśleć o Tobie,
moje serce zapomni o Twoim w grobie.
Zostawiając mnie zadałeś mi ból poważny,
ale jesteś nadal dla mnie strasznie ważny.
Tęsknię za Twoim kojącym dotykiem,
wspomnienie o Twych ustach przypala mnie palnikiem.
Tęskno mi do Twoich ciepłych ramion, bo
moje serca ma teraz pełno znamion.
Piosenka nie jest ładna, lecz dla Ciebie,
mam nadzieję, że spotkamy się w Niebie.
Wróć do mnie, nie torturuj więcej,
przytul mocno i zatańczmy przy tej piosence.
Nie jestem zbyt piękna, ale umiem kochać,
nie mam siły, żeby jeszcze szlochać.
Będąc z inną przytłaczasz mnie jak głazem,
dlatego proszę Cię kochanie, bądźmy znowu razem.

650 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!