Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

może...
nie chować się za poezją

wziąć byka za rogi
potrząsnąć
stanąć na nogi
oko w oko z iluzją
wydumanym pięknem - które chociaż istnieje

- twarzą w twarz nie pęknie

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!