Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

może mnie skuszą Robin Hooda
ścieżki
pod liściem mokrego dębu
retrospekcja zwiewnego kaptura
i wers w napiętej cięciwie

w nieistniejącym czasie
mała chwila
na słowo ugodzone słowem

w nawias wplątana ciemność
i myśli zranione
strzałą zbłąkaną
kolejnego wiersza

27 549 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!