Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może droga nie jest prosta
Ale gdzieś zawsze prowadzi
Stanąć w miejscu nie jest łatwo
Zaczyna się wtedy wszystkim wadzić

Można położyć się, owszem
I czekać
Tyle, że nic się nie stanie
Nic się nie zmieni
Więc może i zmęczeni
Chodźmy, chodźmy
Póki jeszcze nie biją dzwony...

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!