Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mętlik

mówisz nie rezygnuj
a ja zalewany mrokiem
leżę większość dnia

destrukcja wkrada się
do niestabilnego umysłu
chcę się poddać
sam zdziałam nic

zawierzenie sobie
to oddanie się udręce

4550 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!