Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowa

Mówisz, że mnie...
lubisz.
Ja ci odpowiem,
ja nie przelotna znajoma
podaj mi rękę.

Mówisz, że mnie...
uwielbiasz.
Ja ci odpowiem,
ja nie rzecz lubiana,
podaj mi duszę.

Mówisz, że mnie...
wielbisz.
Ja ci odpowiem,
ja nie bóstwo,
podaj mi słowa.

Mówisz,że mnie...
kochasz.
Ja ci nic nie powiem,
moje usta,
za odpowiedź,
posłużą.

2991 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • Akte

    6 March 2010, 11:21

    Podpisuję się pod papiruską.
    Magia

    Pozdrawiam :)