Menu
Gildia Pióra na Patronite

Leki

Mówisz że mam prawo czuć smutek,
Że mam prawo się bać...
Mówisz, że nie warto ich głuszyć lekami, że należy spokój im dać?

A ten strach, co mi mówi: nie poczujesz miłości ...?
A ten lęk co ramieniem mnie zimnym otula ?
Ta obawa: nikt nie zechce mnie dotknąć, przytulić?
One rosną i rosną tak wielkie, ogromne...

I już wiem!
Ta maleńka tabletka je potrafi odgonić i spokojną dać noc !

Ten mój smutek, że mi znowu nie wyszło...
Moja rozpacz: to nie mnie chciałeś kochać!
Taka pustka po tym, czego tak naprawdę nie było ...
Są tak ciężkie, tak gniotą ma duszę...

I już wiem!
Ta kapsułka jest w stanie utrzymać mnie w pionie!
Będę mogła z podniesioną głową przejść dzień!

Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!