Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

mówisz: mój aniele słodki
lecz odwagi ci brak by sięgnąć
w tę czeluść mroczną
ukrytą za światłem

ta cienistość nie pasuje przecież
ze słodyczą para niedobrana
a jednak
nawet księżyc ciemną stronę ma
więc oczu nie zamykaj
tylko nów podziwiaj

7834 wyświetlenia
79 tekstów
53 obserwujących
  • Irracja

    10 February 2011, 18:29

    ... bo prawda o kimś zawsze za parawanem stoi...

  • Piłkareczka*

    27 October 2010, 06:56

    Biję ukłony :) +!

  • Wichura

    30 August 2010, 20:47

    Dziękuję Wam serdecznie. :)

  • Seneka 18

    30 August 2010, 16:28

    Pięknie piszesz...