Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niestety

Mówiłeś jak
Zmagać się z codziennością
…kiedy byłam otoczona bezradnością

Pomagałeś wtedy
Gdy mnie cisza pochłaniała
…ma dusza o pomoc wołała

Trzymałeś od bólu
Jak najdalej się dało
…ale to ciągle było mało

Niestety tak musiało być
Uczyłeś mnie wszystkiego
Teraz uczę się sama
…bez Ciebie żyć

9238 wyświetleń
77 tekstów
22 obserwujących
  • Shadow_lady

    14 March 2012, 16:57

    Wspaniały wiersz;)

  • Leeni

    25 February 2012, 17:19

    Dziękuję :):)