Menu
Gildia Pióra na Patronite

wspomnienie

mówiłeś zawsze uciekasz
zanim jeszcze kupiłam bilet
na pierwszy pociąg

pytałeś czego się boisz
zanim jeszcze zdążyłam
spuścić wzrok przegrywając z siłą
Twojego spojrzenia

obiecałeś będę czekał
zanim jeszcze musiałeś dodać
do dzielących nas kilku kilometrów
przyrostek set

zaczniesz od nowa
poznasz kogoś
zapomnisz

Twoje słowa w mojej głowie
w więzieniu wspomnień
skazane tu na dożywocie

powiedz mi teraz miałem rację
abym mogła pokiwać głową
z uśmiechem tak szczerym
jak moje słowo zapomniałam

nie potrafiłam być tą której potrzebowałeś
tak daleko od miejsca
w którym mogliśmy być razem
- przepraszam

7488 wyświetleń
56 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!