Menu
Gildia Pióra na Patronite

Taka jesteś

Mówiłem ci, że odejdę
Ale nie chciałaś wierzyć
Do tej pory nie wierzysz
Ale ja cię przekonam
Odejdę i już
Już więcej mnie nie zobaczysz
Czy się rozpłaczesz? Nie
Będziesz dusić łzy
Będziesz maskować zaskoczenie
Bo taka jesteś
I jeszcze będziesz wszystkim mówiła
Że wrócę, na pewno
Nie daję ci nadziei na to
Ale ty jesteś uparta
I w to nie wierzysz
Tak, taka jesteś

2212 wyświetleń
14 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!