Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sposób na...

Mówią o nim dusigrosz ,że ma węża w kieszeni.
Wcale tak nie jest komu jak komu poskąpi.
Ale nigdy nie żonie jak spojrzy mu w oczy.
Mam na męża sposób potrafię go sobie urobić.

Nie zdradzę jaki nikomu znając jego słabość.
Niepotrzebne mi są bankomatowe karty.
Po co mi się martwić o nieopłacone rachunki?
Pozostawiam spokojnie takie problemy.

Swojemu mężowi na barkach i na głowie.
Bez mojej zgody nie wyjdzie nigdy na piwo.
Nie pije wódki ani nie pali papierosów również,
więc nie mam się o co bać tak naprawdę.

Jest dla mnie wprost mężem wymarzonym!
W niespodziance kupi truskawki w lutym.
Ja wybieram biżuterię i sprzęt AGD, RTV.
Mąż bez sprzeciwu słowa płaci za wszystko.

Z kalkulatorem w ręku i przed monitorem.
Zawsze wyliczy gdzie jest to i owo taniej.
Na Internecie w Media Markt i Euro kupi.
Do domu przywiezie autobusem nowe.

Ja nie narzekam nigdy na własnego męża.
Jest mi z NIM bardzo dobrze i wygodnie.
Sama dałam jemu wolną rękę na finanse,
i nie żałuję wcale na bank! Słowo harcerza!

93 768 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących