Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łódka Czysta 2

Mowa czysta
mowa soczysta
w soczystanie
mowa oczywista
w oczywistanie
oczy w stanie
wskazującym
na spo-

-życie.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
  • 6 November 2020, 14:56

    W razie czego, bo pewnie niektórzy myślą, że ja mam spirytus zamiast krwi - jestem niemal całkowitym abstynentem. Ale też nie jestem wrogiem alkoholu. Wszystko jest dla ludzi. Aby tylko zachowywać umiar i rozsądek.

  • Monika M.

    6 November 2020, 11:25

    Dosłownie i na poważnie - to zawsze w życiu żal mi było osób, które aby zacząć żyć, bawić się - musiały najpierw się napić.

    A słownie dosłownie, to cudne, gdy czyjeś słowa pobudzają do życia:). Impuls do życia!
    :)