Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sam to nazwij...

Mów mi jeszcze, bo przez cisze rozumiem więcej...
Duma nie wybacza przegranej dobrze o tym wiesz...
Łamie kości szkieletu wartości...
Gdzie w tym wszystkim jest uczucie?
Czy przegrało walkę z trupem?
Zamarzło w odmęcie swych znieczuleń i goryczy...
Zadając obusiecznym mieczem rany...
Upuszczając krwi swym marzeniom...
Powiedz mi, że mnie potrzebujesz(...)

Tęsknie za oczami, których źrenice na mój widok chciałyby wyjść poza swe granice...

http://www.youtube.com/watch?v=gEBWlyemq60

2713 wyświetleń
90 tekstów
5 obserwujących
  • kszyszunia

    19 June 2016, 13:21

    'Tęsknie za oczami, których źrenice na mój widok chciałyby wyjść poza swe granice...'
    Coś pięknego.
    Do tego lubię Cię również słuchać, jakbym siebie z wczoraj widziała.
    Pozdrawiam. :)

  • Agnes123122

    3 January 2014, 12:54

    Szczególnie męska duma nie wybacza takowej przegranej.