Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

mów do mnie szeptem
by przywitać wiosnę
krzyk płoszy ptaki

Sylwia Pryga

40 784 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • to_tylko__ja

    13 April 2021, 20:16

    Niech mój szept śpiewem ptaków niesiony powie co mam na myśli🤗😉

    • Sylwia P.

      13 April 2021, 20:48

      Czuję miłość 🤗

      Dziękuję za gwiazdeczkę 🌷

    • to_tylko__ja

      13 April 2021, 21:05

      Cala przyjemność po mojej stronie 🤗😉Piękny wiersz 🤗 krótki ale treściwy 😁bardzo mi się podoba 🙂