Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mów do mnie jeszcze... "

...
Mów do mnie jeszcze...

Mów do mnie wierszem
Mów nocą bezgwiezdną
Mów dniem powszednim
Mów wschodem - zachodem
Mów północą - południem

Niechaj poczuję się cudnie

Mów do mnie jeszcze...

Mów ciszą radosną
Mów do mnie wiosną w jesieni
Mów do mnie zimą w lecie
Mów melodią radosną
Mów kiedy kwiecień coś plecie

Mów do mnie jeszcze...

Swój niekończący się wiersz
Mów, kiedy masz taką potrzebę
Mów, także ciszą nawet tą chłodną
Mów słoną łzą co spływa...
Tą łzą co jest prawdziwa.

27.10.2020
05:07

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących