Menu
Gildia Pióra na Patronite

,, Może "

Morze Ciebie w sercu mam
Wlewasz się we mnie
Wypełniasz mnie aż po kres
Nieskończoności ma
...
Plaża
..

Nowy 2023 Rok
,, To nie Nowy Rok ma być lepszy, a człowiek "
Każde zdanie, było już kiedyś, przez kogoś zapisane lub wypowiedziane.

Życzę Wam - Nam Kochani!

Pokoju na świecie, zrozumienia, umiejętności wybaczenia, weny..
Zdrowia, wiary, nadziei i miłości na każdy dzień 2023 roku.

Czekoladowa Wenus

01.01.2023
21:34

281 876 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!