Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z czasem

Moralnie zepsuta
oswojona z bólem
złożona w całość

Wykorzystana
z dobra
w coś zmieniona
tego wieku
chorobe rodziny
twojej

popsuta
mądra wciąż
więcej na zło
wzajemna

12 212 wyświetleń
112 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!