Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szkło

Mój świat taki kruchy
taflą zarysowanego szkła
nie ma już słów
co ukoją żal

Strach wciska się w serce
niczym ukojenia szal
gdy widziałem uśmiech
po pochmurnym dniu

Zamykam w sobie te wspomnienie
ono łagodzi ból
po okruchu wbitym w obraz
dni

Mój świat
nie ma go już
pozostał tylko strach

Zamykam w sobie
cały ból
na pamiątkę cieni

Nie mam już innych chwil
niż te pełne starych zdjęć

Nie mam już innych min
niż ta pełna goryczy i łez...

https://www.youtube.com/watch?v=gST6xjfuuQM

731 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
  • Bruinen

    1 January 2020, 18:39

    A no tak czasem bywa.

    Dziękuje. I Tobie wszystkiego dobrego w tym nowym roku.

  • Cris

    1 January 2020, 18:02

    wzruszająco

    wszystkiego dobrego w nowym roku