Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje serce rozdarte na części dwie,
Moja dusza wciąż mówi nie,
Moje dłonie czekające na powitanie...

Odnajduję to, zaciska się serce,
Uczucię to przytłacza mą duszę,
Jego ciepło otacza moje dłonie...

Nie każ mi więcej czekać
Nie każ mi błagać
Nie będe się już nigdy zastanawiać...

216 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!