Menu
Gildia Pióra na Patronite

Różnice

Moje serce to gwiazda,
płonie nieustannym ogniem
reakcji termojądrowych.
Twoje to Księżyc,
nocą pięknie odbija
światło mojej miłości,
udając, że świeci.
Ja płonę miękką plazmą,
Ty emitujesz chłód lodowatej skały.
Nie stopię Cię,
Jestem za daleko.

15 675 wyświetleń
181 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!