Menu
Gildia Pióra na Patronite

moje okno na świat

moje okno na świat
można jak z nut łgać
kogoś innego udając
łatwo trafić na oszusta

moje okno na świat
społeczny bezład
i wśród plew ziarno
które warto zebrać

moje okno na świat
można być tylko sobą
pod nicka zasłoną
miłość też spotkać

moje okno na świat
pisząc prawdę całą
w oczy nie patrząc
obnażać duszę swoją

moje okno na świat
w domu sam na sam
w gronie na dystans
co dzień mam gościa

moje okno na świat
jest mą odskocznią
do bezwolności dnia
jest skarbnicą bez dna

93 764 wyświetlenia
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!