Menu
Gildia Pióra na Patronite

portret

moje ciało składa się z dosłowności
jest kość za kością: słowem szkielet
kręgosłup dzielący mnie na widoki
widok uniesień - widok poniżeń
pomiędzy nimi drzewo srebrzyste jak strumień
widoczne z lotu ptaka - pod dotykiem dłoni
rozpada się na odloty

06.05.2021

28 890 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!