Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje Babcie

Moje Babcie
Nauczyły mnie pacierza
Pokazały prawy świat
Ta nauka wciąż jest ze mną
Choć Ich nie ma już od lat

57 054 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
  • Kenzo

    22 January 2021, 19:22

    Jak i mnie.
    To z kochaną Babcią częściej chodziłam do kościoła niż z rodzicami.
    Do dziś pamiętam, jak trzymała mnie w tłumie za rękę.