Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może kiedyś...

Moja radość rozpłynęła się we mgle samotności.

Nie zostało już nic... tylko łzy, które wycieram ukradkiem.

Serce spowił smutek, za czasami, co nie wrócą.

Tylko wspomnienia przypominają mi jak bardzo szczęśliwym można być człowiekiem.

Może jeszcze kiedyś powróci słońce nadziei, które rozświetlało moją duszę.

I odnajdę dawną drogę, którą zgubiłam pośród szarości codziennych dni...

22 548 wyświetleń
169 tekstów
170 obserwujących
  • 5 November 2014, 12:21

    Przepiękne!!! Pozwól, ze "ukradnę" kilka Twoich słów i przekażę dalej. Nie będziesz miała mi tego za złe?

  • topik

    18 April 2010, 19:49

    A mi brak słów, żeby opisać Twoje wiersze.

    Piękne.

  • Nutka67

    6 April 2010, 17:46

    A mnie nawet łez już zabrakło.

    Piękne.

  • 4 April 2010, 17:37

    Wiem, że przyjdzie taki dzień, w którym słońce zbudzi mnie ze snu, nowym blaskiem rozświetlając szare dni codzienności...

    Przepiękny...