Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Spadła "

Moja myśl upadła
Skaleczyła się - nieporadna
Anioł złamał skrzydło
Tlenu mi brakuje
Ciebie nie ma
Serce się buntuje
Spadła gwiazda złota
Noc spełnionych snów
Przyszła inna myśl
Dziś: Radosna, ochocza
Otwieram swe drzwi
A tam...Ty
Marzenia spełniają się
Powrócił mój tlen
To nie sen
Nastał nowy dzień

...
09.01.2021
22:40

282 086 wyświetleń
2737 tekstów
35 obserwujących