Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Moja miłość nie mówi nic

Moja miłość nie mówi nic
nie chce zapeszyć jutra
Moja miłość wymowna jest
na białych skrzydłach myśli

Moja miłość nie mówi nic
pod kloszem emocji drży
Moja miłość nie mówi nic
otwiera spragnione usta

Moja miłość nie mówi nic
obecna w każdym dotyku
Moja miłość nie mówi nic
bez żadnego słowa sprzeciwu

Moja miłość nie mówi nic
zagościła w Twoich myślach
Moja miłość nie mówi nic
w strugach deszczu nie uroni słowa

93 767 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
  • 29 December 2022, 00:51

    bardzo ładnie

    • Victoria Angel

      29 December 2022, 09:04

      Dzień Dobry! :-)

      Bardzo dziękuję Wszystkim za poświęcenie uwagi moim wierszom i uznanie. :-) Zapraszam do czytania kolejnych wierszy u mnie. Pozdrawiam serdecznie. :-)))

      od zorro4
    • 26 February 2023, 03:27

      ukłony

      w piękną noc