Menu
Gildia Pióra na Patronite

Grzesznica

Moja kobieta ma same zalety
bo kochają ją inni , u mnie ma podniety
Nie musi dbać o siebie
a i tak będzie miała jak w niebie
Choć nie jest idealna
dla mnie bardzo werbalna
I powiem wam sowicie
żyję z nią w zachwycie

99 875 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!