Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Powiedz jej...~~

Mój tekst do pięknej piosenki Suzi Quatro-If Can't Give Me Love

http://www.youtube.com/watch?v=x3AuCMJA5Lk

Mówił ci może ktoś że masz zrobić na złość
Tak po prostu zabawić się z nią
Rozkochiwać co dnia potem serce jej skraść
Lecz dość
Już poznałeś ten smak wiesz że to nie jest tak
Że naprawdę to był wielki błąd
Zakochałeś się w niej tak na zabój na śmierć
Jej chcesz
Zagubiłeś swe sny robisz minę do gry
Lecz za późno i dobrze to wiesz
Nocą nie chce przyjść sen tęsknisz wciąż cały dzień
A na sercu zostaje jej cień
Ref:
Będzie tak jak ma być kochać będziesz jak nikt
Pójdziesz za nią aż na życia kres
Musisz przyznać że wiesz i przekonać ją że
Twoja miłość to ta której chcesz
I powiedz jej że:
Powiedz jej -kocham cię x4

Chociaż było nie tak daj miłości jej znak
Żeby czuła że kochasz ją też
Bo to jest właśnie to co uleczy to zło
No wiesz
Zadzwoń do nie już dziś powiedz że musisz przyjść
Może zechce i szansę ci da
A ty przyznasz się że że jest tą której chcesz
Jak nikt będziesz kochał ją
Ref::
Będzie tak. jak ma być kochać będziesz jak nikt
Pójdziesz za nią aż na życia kres
Musisz przyznać że wiesz i przekonać ją że
Twoja miłość to ta której chcesz
I powiedz jej że:
Powiedz jej kocham cię- x4

109 645 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • misiek45

    30 September 2013, 23:43

    Dziękuję pięknie za Wasze opinie ,wpisy do zeszytów i fiszki-dobrej nocy życzę :)

  • krysta

    30 September 2013, 11:57

    Świetny tekst dałaś energii na dzień,a i na dłużej...pozdrawiam Agnieszko :)

  • AsiKa

    30 September 2013, 02:31

    Ten tekst Aguniu jest bombowy, że użyję takiej młodzieżowej formy :)
    no no jestem pełna podziwu, ślicznie, mądrze, rytmicznie - może to rzeczywiście byłby co ja pisze jest Przebój. :))
    pozdrawiam
    P.S. Anno ja też uwielbiam świat poezji wszelkiej, oraz muzykę czyli strawę dla ducha ( duszy) bez tego spadałabym w dół, i nie wiem czy ktoś zdążyłby mnie złapać.

  • wolnaenergia

    30 September 2013, 00:42

    I mamy nowy przebój?