Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój komputerowy świat "
Polubiłam Nasz elektroniczny świat.
Polubiłam nawet układy scalone,
Za to, że ten świat nie działa tylko w jedną stronę.
Nasze myśli stopione, w tej formie pełnej ograniczeń - Dotyku nie zastąpią.
Dotyk duszy póki co... wystarczyć musi.
Więc Jesteśmy dla Siebie:
Wyzwaniem
Nowym oprogramowaniem, które zgłębiamy.
W nim cząstkę Siebie tu zostawiamy.
Lubimy
Myślimy
Inspirujemy
I
Dobre fluidy emitujemy.
Tylko wirusa się boimy?
Bo nawet w tym Świecie życie tracimy.
Brak weny?

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!