Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piosenka pozytywna z wykrzyknikiem w domyśle

Mój kolega jest AA
i AA jest jego dziewczyna
AA wspierają ich znajomi
i z AA
robią wspólne wypady do kina

AA - ostrożny muszę być
żeby czekoladką z koniakiem
nie poczęstować
A, a też gdy się spotykamy
na piwo go nie zaprosić

AA - to nie lekkie życie
i trzeba uważać
na życia drodze
A - to impreza w pracy
A - to malowanie u pijących sąsiadów z bloku

Moja koleżanka jest terapeutką
i wspiera - AA - na każdym kroku
choć sama lubi wino
to jednak trzyma na lejcach oko...

128 104 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!