Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dziękuję Ci..."

Mój Czasie
bez pożegnań

Cudzie narodzenia

Promyku nadziei

Nauczycielu Mój

Uczniu kochany

Miłości mojego
Skromnego życia

W Tobie trwam

Kochana jestem
I Kocham

Wybaczam.

***

Dziękuję Ci, Dziecko Moje kochane, za cud jakiego doświadczyłam.
Matką jestem, będę i byłam jeszcze nim Cię urodziłam. Marzenie spełniłam.
Kocham Cię...

01.06.2020

281 872 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!