Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mogłabym z Tobą spacerować
nawet nocą
chłodną i nieprzyjemną.

Nie ważne, że zmarznięta
bo Twym dotykiem
jestem przesiąknięta.

Na twarzy uśmiech
to już chyba
tradycja.

A dotyk Twej dłoni
to dla mnie
wciąż chwila magiczna.

Chcę by to trwało
dłużej
niż chwila zapomnienia.

Bo wiesz, że Tobie
podarowałabym
nie tylko drobne.

25 756 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!