Menu
Gildia Pióra na Patronite

SNY

Mogą być różowe, niebieskie i w paski
Ubarwione w kolorowe kwiaty,
O podróżach, wyprawach do jaskiń
Po prostu na wszystkie tematy,

Wspaniałe morza, płynące fale.
Błękitne niebo i chmury.
Przyozdobione przecudnie sale.
Wielkie niedostępne mury.

Parki, ogrody, gwiazdy, głębiny,
słonie, żyrafy nawet rekiny.
Bajki, bajeczki, wiersze i baśnie
Zobaczysz to wszystko, gdy zaśniesz.

27 757 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!